26 Aralık 2016 Pazartesi

Uzun Bir Aradan Sonra Alışveriş

Herkese Merhabalar ...
uzun bir süre bloguma ara vermiştim okulum derslerim fazla kitap okumama fırsat vermediği için haliyle bende uzak kaldım blog dünyasından bu arada ne yaptım kitap okumayı çok şükür ki bırakmadım. okuduğum kitapları detaylıca yazacağım zaten ilerleyen postlarda uzun aradan sonra alışveriş yazısı yazmak istedim ve sadece kitaplar, kitap yorumları değil kırtasiye alışverişlerimden ve başka alanlardaki fikirlerimi de bloguma eklemeyi düşünüyorum.



şimdi bu seneki kitap fuarından aldıklarımdan bahsedeyim.
öncelikle uzun standlar kurulmuştu çeşit çeşit kitapçıklar yayınevleri oradaydı seçim yapmak çok ama çok zordu insan saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyor. uzun araştırmalar sonucu kendime The 100 kitabını aldım bu seriyi 40 liraya aldım. fuarda fiyatlar gerçekten çok uygundu.




standlar arasında gezerken ingilizce kitapları ilgimi çekti. Son zamanlarda ingilizce çalışıyorum bu kitaplarda bir sayfası ingilizce yazılmışken diğer sayfasında türkçe çevirisini olması çok hoşuma gitti. ve bu kitaplardan da iki tane edindim birisini şu anda bulamasam da birisi ikinci seviye diğeri de üçüncü seviyedeki kitaplardı.
ve bu dışı tatlı mı tatlı defter görünüşünü çok beğendiğim bu defter metis yayınlarının defteri. Stantta harika defterler vardı içlerinde her güne bir not şairlerin satırları olan defterler günlük planner tarzı defterler vardı ve defterede tam hatrlamıyorum ama sanırım 7 lira verdim ingilizce kitaplarda tanesi 5 lira idi.



ve son zamanlarda sık sık kırtasiye alışverişi yapıyorum.
kırtasiye alışverişlerimide daha detaylı yazmayı düşünüyorum. bu iki dosyayı aldım kırtasiye alışverişimin içinde birisi 1.50 lira diğeri 1.30 gibi bir fiyata sahipti bunlar A5  boyutu olarak geçiyor sanırım.küçük ama güzel biri kapaklı yapıdayken diğeri fermuara benzer bir şekilde ikisininde rengini çok sevdim birde miniminnacık bir dosya daha aldım ama onu plannerımın içinde tutuyorum ve plannerımı anlattığım bir yazıda göstereceğim.


okuduğunuz için Teşekkür Ederim...